úterý 27. prosince 2016

REPORTÁŽ... Střípky z vánočních kurzů

Letošní kurzování jsme zakončili pěknou dávkou vánočních workshopů. Začali jsme už první adventní víkend vyráběním exploding boxů, pokračovali přáníčkováním v Praze v Atelieru K1 a přes dětské tvoření v hračkářství Hamleys ukončili letošní sezónu výrobou přáníček v kavárně Park Café. Děkujeme všem, kdo jste s námi letos přišli objevit scrapbooking nebo si zatvořit v krásném prostředí a prima partě. Tady je více méně obrázková reportáž z přáníčkových kurzů a my už se na vás těšíme v příštím roce!


VÁNOČNÍ CARDMAKING 1.12.2016

Na přáníčkový kurz do Atelieru K1 přišly tentokrát zkušené "matadorky", tedy dámy, které už na některém z našich kurzů byly, některé dokonce víckrát. Protože jsem si tedy mohla odpustit začáteční proslov, stihly si vyrobit hned tři přáníčka, a to vymazlená do posledního detailu.



Holky neohroženě vyřezávaly, postaršovaly, lepily tavnou pistolí, šily, embossovaly... A to všechno s dobrou náladou a úsměvem od ucha k uchu.




Kdo někdy tvořil ve skupině, ví, že kurzy jsou obecně fajn nejen proto, že se něco naučíte, ale především z těch společenských důvodů. My jsme to tentokrát měly na kurzu tuplované - holky v sobě vzájemně identifikovaly manželku a kamarádku spolužáka ze základní školy. A když dotyčný tatínek dorazil vyzvednout miminko, vypadalo to chvíli opravdu jako na třídním srazu. Dále jsme tam byly dvě spolužačky z vysoké. A kdoví, jestli by se nenašly ještě další konexe... :-)

Vánoční projekty se všem vydařily. Aby ne, když si s nimi tolik vyhrály! Ostatně se můžete podívat na malou galerii na obrázku dole. A já jsem si kurz mezi "starými známými" skoro až odpočinkově užila. Dámy, děkuji za skvělou atmosféru!




VÁNOČNÍ CARDMAKNG 4.12.2016

Už tradičně na Vánoce pořádáme kurz ve střížkovském Park Café. Tahle úžasná retro-kavárnička má za prvé úžasnou atmosféru, dále výborné domácí limonády (hlavně citrónovou), skvělé tousty a dortíky, ale hlavně tyhle Vánoce každou neděli svařák 1+1 zdarma.... ;-)



Každý kurz je pro mě něčím speciální. Tak třeba na tomhle "kavárenském" jsem měla jmenovkyni Di, což je celkem rarita. Během workshopu pak díky tomu taky vznikaly celkem komické situace... :-)



Dámy, které přišly na kreativní kurz poprvé, si libovaly, že se sešla dobrá parta. V tu chvíli si já jako lektor oddechnu dvojnásob, protože zábava pak plyne spontánně a najednou téměř zapomenete, že jste na kurzu a ne na kávě s kamarádkami...



Kurz jsme nakonec o půl hodiny protáhly, aby si holky stihly vše dolepit a dozdobit a ve spěchu si svoje projekty nezkazily. Vzhledem k výše řečenému to ale vůbec nevadilo a stihly se ještě probrat dárky pro partnery a další vánoční záležitosti.



I vám, které jste dorazily do kavárny, děkuji za skvělé výkony a bezvadnou atmosféru. A snad  už mohu předeslat, že se na Vás těším zase v únoru na valentýnském tvoření (termín dodám během ledna, bude to opět neděle).

A pokud vy ostatní stále váháte, nezapomeňte, že kdo se bojí, nesmí scrapovat, a přijďte s námi tvořit na některý z kurzů, které pro vás chystáme po novém roce. Termíny můžete sledovat v e-shopu pod záložkou "KURZY" nebo na našich Facebookových stránkách.

Scrapu zdar a workhopům zvláště!

Žádné komentáře:

Okomentovat