čtvrtek 2. března 2017

SOUTĚŽ... Březen 2017



Konečně jaro! Ač máme jistě všichni zimu rádi, a tato byla obzvláště sněhově vydařená, jistě nebudu mluvit jen za sebe, že už se těšíme na jaro. Paprsky jarního slunce kouzlí úsměv na rtech a vlévají do nás optimismus. Ze sněhu už vykoukly první sněženky a to je něco pro nás! Milujeme kytičky a doufáme, že vy také, proto vyhlašujeme soutěž na měsíc březen. Barevnou paletku si pro vás připravila Jíťa a my doufáme, že vám kápne do noty :)

ZADÁNÍ: Vytvořte rozkvetlé přáníčko nebo jakýkoli jiný projekt z papíru podle paletky, kterou pro Vás připravila Jíťa.


****vložit paletku****

VZOROVÝ PROJEKT OD JÍŤI:

PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 03/2017. Fotku prosíme ve velikosti max. 500 kB (úplně nám stačí 200 kB). Každý může poslat právě jeden projekt, a ten musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

Všechna přáníčka a jiné projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahorů... :-) 

TERMÍN: středa 29.3.2017

CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu papírů Spring in Avonlea 12x12. Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁŠENÍ: Vyhlášení vítězů bude v pátek 31.3.2017 na blogu Paper Garden.

Těšíme se na Vaše příspěvky!

Žádné komentáře:

Okomentovat