neděle 14. ledna 2018

KRÁLOVNA CHALLENGE 2017

Než jsme se rozkoukali v novém roce, utekly dva týdny jako voda a Vánoce, jako by byly někdy před sto lety. Tenhle úvod je tu jednak proto, abychom trochu měli máslo na hlavě a za druhé také proto, že nás čeká ještě jedna opožděná nadílka. Jste zvědaví?! Bude se tu totiž korunovat královna...
Soutěž o KRÁLOVNU CHALLENGE jsme nikde oficiálně nezveřejňovali a byla to dlouhou dobu spíš něco jako taková interní "statistika", nijak pečlivě vedená, spíš takové povědomí... V design teamu nás ale těsně před koncem roku (bylo to asi u hlasování o poslední vítězce) napadlo se opravdu konkrétně pídit, po tom, jestli existuje nějaká vytrvalá účastnice našich měsíčních soutěží, která se zúčastnila každé - tedy vyrobila dohromady 12 projektů podle našich zadání.

Míša dostala za úkol, podívat se tomu na zoubek. A ne, nebyla tady žádná taková (tedy alespoň podle našich "výpočtů"). Nicméně zjistili jsme, že jedná z vás má na kontě účast v 11 (+ 1) soutěžích a popravdě, to nám přišlo také úctyhodné a nutné ocenit.

A tak vám dnes máme tu čest představit naši KRÁLOVNU CHALLENGE pro rok 2017. Stává se jí:

ZDENKA JAKLOVÁ

Zdenka vynechala pouze zářijovou soutěž, zato se ale účastnila soutěže k 1. narozeninám Paper Garden. Na obrázku si tedy můžete prohlédnout 12 projektů - některé z nich v soutěžích také zvítězily.

Kromě vytrvalosti Zdenka také předvedla svoje "sprinterské" dovednosti. Jejím rekordem bylo zaslání přáníčka do méně než 1 hodiny od vydání zadání soutěže. Zdeni, jste hvězda a klobouk dolů!



Zdence posíláme poukázku na 250 Kč na nákup v Paper Garden. 

Gratulujeme!

P.S.: Zadání aktuální lednové soutěže najdete TADY.


Žádné komentáře:

Okomentovat